អ្វីដែលមិត្តរួមក្រុមអាចមើលឃើញ
មានច្បាប់តែមួយ ហើយអ្វីៗផ្សេងទៀតកើតចេញពីវា ៖
សារនៅជាប់នឹងគណនី។ ទិន្នន័យ CRM នៅជាប់នឹងឆាត។
ឯកជនចំពោះគណនី
ផ្នែកដែលមានចំណងជើង “ឯកជនចំពោះគណនី”| សារ និងប្រអប់សំបុត្រ | មានតែកៅអីដែលបានចូលគណនី Telegram នោះប៉ុណ្ណោះ |
| ប្រូកស៊ីផ្ទាល់ខ្លួន និង IP តែមួយគត់ | ក្នុងមួយគណនី មិនដែលចែករំលែកទេ |
មិត្តរួមក្រុមដែលមិនបានចូលគណនីណាមួយ មិនអាចអានសាររបស់គណនីនោះបានទេ មិនថាតាមរយៈតារាង តាមរយៈការស្វែងរក ឬតាមរយៈការវិភាគ។ នៅក្នុងការវិភាគកន្លែងធ្វើការ ឆាតដែលជាកម្មសិទ្ធិរបស់កៅអីផ្សេង លេចឡើងជា Private · {owner} ជាមួយសារ “Only the owning seat can open this chat’s analytics.”
ចែករំលែកជាមួយកន្លែងធ្វើការ
ផ្នែកដែលមានចំណងជើង “ចែករំលែកជាមួយកន្លែងធ្វើការ”| ជួរឈរ និងវាលផ្ទាល់ខ្លួន | នៅលើឆាត |
| សំបុត្រ និងកំណត់ចំណាំ | នៅលើឆាត |
| មតិយោបល់ និងឯកសារ | នៅលើឆាត |
| ទិដ្ឋភាពដែលបានរក្សាទុក (ពេលចែករំលែក), គំរូ (ពេលចែករំលែក) | កម្រិតកន្លែងធ្វើការ |
ឧទាហរណ៍ជាក់ស្តែង
ផ្នែកដែលមានចំណងជើង “ឧទាហរណ៍ជាក់ស្តែង”Anna និង Marco មានគណនី Telegram ផ្ទាល់ខ្លួនរៀងៗខ្លួន បូកនឹងការចូល @support ដែលចែករំលែក។ នោះជាគណនីតែមួយ ដែលបានភ្ជាប់នៅក្នុងកៅអីទាំងពីរ។
| ឆាតមកដល់នៅលើ | អ្នកណាឃើញឆាត | អ្នកណាឃើញទិន្នន័យ CRM របស់វា |
|---|---|---|
@support (ចែករំលែក) | Anna និង Marco | ទាំងពីរនាក់ ជាមួយវាល សំបុត្រ និងកំណត់ចំណាំដូចគ្នា |
| គណនីផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ Anna | មានតែ Anna | មានតែ Anna |
| គណនីផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ Marco | មានតែ Marco | មានតែ Marco |
ការចែករំលែកគណនីមានន័យថា ការចូលដោយប្រើព័ត៌មានចូលដដែលនៅក្នុងកៅអីមួយទៀត។ គ្មានអ្វីត្រូវបានចម្លង ឬបញ្ជូនបន្តទេ។
អ្វីដែលម្ចាស់អាចគ្រប់គ្រងបន្ថែម
ផ្នែកដែលមានចំណងជើង “អ្វីដែលម្ចាស់អាចគ្រប់គ្រងបន្ថែម”លើសពីព្រំដែនរចនាសម្ព័ន្ធ ម្ចាស់មានឧបករណ៍បិទបើកច្បាស់លាស់ (បញ្ជីពេញលេញ) ៖
| ឧបករណ៍បិទបើក | ផលប៉ះពាល់លើសមាជិក |
|---|---|
| Members can see all analytics | បិទ → សមាជិកឃើញតែការវិភាគ និងវាលផ្ទាល់ខ្លួនរបស់ខ្លួន |
| Members can edit and delete messages | បិទ → សមាជិកមិនអាចកែ ឬលុបសារ Telegram បានទេ |
| Hide Telegram login chat from members | បើក → សមាជិកមិនអាចឃើញឆាតសេវាកម្មរបស់ Telegram (777000) នៅលើគណនីកន្លែងធ្វើការណាមួយទេ |
| Members can manage excluded chats | បិទ → មានតែម្ចាស់ទេដែលអាចដកឆាតចេញ ឬស្តារឆាតវិញ |
| Members can export their data | បិទ → មានតែម្ចាស់ និងអ្នកគ្រប់គ្រងទេដែលអាចនាំចេញ |
| Share broadcast templates | បិទ → គំរូក្លាយជាឯកជនតាមសមាជិកម្នាក់ៗ |
| Members can create / edit / delete tickets | អាចបិទបើកដោយឡែកពីគ្នា |
សិទ្ធិតាមសមាជិកម្នាក់ៗបន្ថែមស្រទាប់មួយទៀត ៖ Allow edit columns, View group members info, View group management info។
ការបញ្ជាក់អ្នកផ្ញើនៅលើគណនីចែករំលែក
ផ្នែកដែលមានចំណងជើង “ការបញ្ជាក់អ្នកផ្ញើនៅលើគណនីចែករំលែក”ពេលមានមនុស្សច្រើននាក់ឆ្លើយតបពីគណនីតែមួយ សូមបើក Show “Sent by” badges on messages។ សារចេញនឹងបង្ហាញឈ្មោះសមាជិកដែលបានផ្ញើវា ហើយជួរឈរ Last Message Agent បង្ហាញព័ត៌មានដដែលនៅក្នុងតារាង។
រាល់សកម្មភាពក៏ត្រូវបានកត់ត្រាតាមសមាជិកម្នាក់ៗនៅក្នុង ប្រវត្តិកំណត់ហេតុ ផងដែរ ៖ សារដែលបានផ្ញើ កែ និងលុប ការផ្លាស់ប្តូរវាល សកម្មភាពសំបុត្រ មតិយោបល់ និងឯកសារ។
សំណួរដែលសួរញឹកញាប់
ផ្នែកដែលមានចំណងជើង “សំណួរដែលសួរញឹកញាប់”តើចៅហ្វាយខ្ញុំអាចអានសារផ្ទាល់របស់ខ្ញុំបានទេ? មិនបានតាមរយៈ Entergram ទេ លុះត្រាតែគាត់បានចូលគណនី Telegram ដដែលនោះ។ សារត្រូវបានកំណត់វិសាលភាព តាមគណនី។
តើមិត្តរួមក្រុមអាចឃើញកំណត់ចំណាំដែលខ្ញុំបានសរសេរនៅលើឆាតទេ? បើគាត់អាចចូលដល់ឆាតនោះ គឺឃើញ ព្រោះទិន្នន័យ CRM ដើរតាមឆាត។ បើអ្នកត្រូវការកំណត់ចំណាំឯកជន វាមិនគួរស្ថិតនៅលើឆាតដែលចែករំលែកទេ។
តើសមាជិកអាចឃើញលេខកូដចូលសម្រាប់គណនីចែករំលែកទេ? មិនឃើញទេ បើ Hide Telegram login chat from members ត្រូវបានបើក។ សូមបើកវាមុននឹងចែករំលែកគណនី។
តើខ្ញុំធ្វើយ៉ាងណាដើម្បីកុំឱ្យការសន្ទនាណាមួយចូលក្នុងរឿងទាំងអស់នេះ? ដកវាចេញ។ ឆាតដែលដកចេញនឹងចាកចេញពីបញ្ជីឆាត ការវិភាគ និងការធ្វើសមកាលកម្មទំនាក់ទំនងរបស់អ្នក។ ការដកចេញគឺតាមអ្នកប្រើម្នាក់ៗ ដូច្នេះមិត្តរួមក្រុមនៅលើគណនី ចែករំលែកដដែលត្រូវដកចេញរបស់ខ្លួនដោយឡែក។
តើខ្ញុំអាចហាមសមាជិកមិនឱ្យលុបសារនៅលើគណនីចែករំលែកបានទេ? បាន សូមបិទ Members can edit and delete messages។ ម្ចាស់ និងអ្នកគ្រប់គ្រងនៅតែមានសិទ្ធិចូលប្រើ។
ចំណូលចិត្តខូគី
យើងគោរពសិទ្ធិឯកជនភាពរបស់អ្នក។ សូមជ្រើសរើសខូគីដែលអនុញ្ញាត ហើយជម្រើសរបស់អ្នកនឹងអនុវត្តទូទាំងគេហទំព័រ។ គោលការណ៍ខូគី
ត្រូវការសម្រាប់ដំណើរការគេហទំព័រ រួមទាំងការចងចាំជម្រើសឯកជនភាពរបស់អ្នក។ បើកជានិច្ច។
ជួយយើងយល់ពីការប្រើប្រាស់គេហទំព័រ និងភ្ជាប់ការចុះឈ្មោះទៅដៃគូណែនាំ។ ជាជម្រើស។