Skip to content
បើក Entergram

ការនាំចេញ និងការលុបទិន្នន័យ

Settings → Workspace → Data

មានរឿងពីរនៅទីនេះ គឺការនាំទិន្នន័យរបស់អ្នក ចេញ និងការលុបវាចោល។


ការនាំចេញតាមប្រភេទ

Section titled “ការនាំចេញតាមប្រភេទ”

Data export អនុញ្ញាតឱ្យអ្នកនាំចេញម្ដងមួយប្រភេទ៖

គោលដៅមាតិកា
Ticketsការសន្ទនាសំបុត្រ និងព័ត៌មានពាក់ព័ន្ធ
Chatsបញ្ជីសន្ទនារបស់អ្នក ជាមួយព័ត៌មានមូលដ្ឋាន
Contactsទំនាក់ទំនងពីគណនីដែលអ្នកបានភ្ជាប់
Groupsការសន្ទនាជាក្រុម និងសមាជិក
Analyticsរង្វាស់ និងសេចក្ដីសង្ខេបនៃមុខងារវិភាគ

សម្រាប់ប្រភេទនីមួយៗ អ្នកជ្រើសរើស៖

  • Account គឺគណនីមួយ ឬ All accounts
  • Time range ដែលចាំបាច់សម្រាប់ការនាំចេញទិន្នន័យវិភាគ។

បន្ទាប់មកចុច Export dataDownload“Exports may take a few minutes to prepare.”


ការនាំចេញកន្លែងធ្វើការពេញលេញ

Section titled “ការនាំចេញកន្លែងធ្វើការពេញលេញ”

Full workspace export បង្កើត ឯកសារ ZIP តែមួយសម្រាប់ កន្លែងធ្វើការបច្ចុប្បន្ន

អ្វីដែលរួមបញ្ចូលព័ត៌មានលម្អិត
សំបុត្រ និងប្រវត្តិការសន្ទនាខ្សែសំបុត្រ ព័ត៌មានពាក់ព័ន្ធ ការសន្ទនាដែលភ្ជាប់ និងរូបភាពស្ថានភាព និងអាទិភាព
ការសន្ទនា ទំនាក់ទំនង និងការផ្គូផ្គងក្រុមធាតុសន្ទនាស្នូល ឯកសារយោងទំនាក់ទំនង និងទំនាក់ទំនងរវាងក្រុមនិងសមាជិក
សេចក្ដីសង្ខេបវិភាគរបស់កន្លែងធ្វើការរង្វាស់សរុបដែលប្រើក្នុងរបាយការណ៍ និងផ្ទាំងគ្រប់គ្រង
ស្ថានភាពការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធកន្លែងធ្វើការការកំណត់បច្ចុប្បន្ន សញ្ញាប្រតិបត្តិការ និងការគ្រប់គ្រងសិទ្ធិ
ឯកសារយោងសមាជិក និងគណនីបញ្ជីសមាជិក និងព័ត៌មានយោងអំពីគណនីដែលបានភ្ជាប់
កញ្ចប់បណ្ណសារដែលចល័តបានចែកជូនជាឯកសារ ZIP ដែលទាញយកបាន សម្រាប់រក្សាទុកក្រៅបណ្ដាញ

“Large workspaces may need a short processing time before download starts.”

ចំណាំ៖ ឯកសារនាំចេញមាន ព័ត៌មានអំពីការសន្ទនា និងទិន្នន័យ CRM ដែលអ្នកបានបង្កើត។ ពួកវាមិនមានអត្ថបទតួនៃការសន្ទនា Telegram របស់អ្នកទេ ព្រោះ Entergram មិនរក្សាទុកវា។ សូមមើលអ្វីដែល Entergram ចូលប្រើ


អ្នកណាអាចនាំចេញ

Section titled “អ្នកណាអាចនាំចេញ”

វាត្រូវបានគ្រប់គ្រងដោយការកំណត់កន្លែងធ្វើការ Members can export their data

  • បើក៖ សមាជិកអាចនាំចេញទិន្នន័យពីគណនីកន្លែងធ្វើការ ផ្ទាល់ខ្លួន របស់គេ (“Exports are limited to your own accounts”)។
  • បិទ៖ មានតែម្ចាស់ និងអ្នកគ្រប់គ្រងទេដែលអាចនាំចេញ។

ការនាំចេញក៏អាចត្រូវបានបិទតាមគម្រោងផងដែរ៖ “Exports are disabled for your workspace plan.”

ការនាំចេញកំណត់ហេតុត្រួតពិនិត្យគឺដាច់ដោយឡែក និងតឹងរឹងជាង គឺសម្រាប់ តែម្ចាស់ និងអ្នកគ្រប់គ្រង។ សូមមើលប្រវត្តិកំណត់ហេតុ

រាល់ការនាំចេញត្រូវបានកត់ត្រាក្នុងកំណត់ហេតុសកម្មភាពថា Workspace data exported


ការលុបទិន្នន័យគណនីរបស់អ្នក

Section titled “ការលុបទិន្នន័យគណនីរបស់អ្នក”

Danger zone → Delete Account Data គឺ “Permanently delete all data associated with this account.”

សកម្មភាពនេះមិនអាចត្រឡប់វិញបានទេ។

អ្វីដែលត្រូវលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍៖

  • ព័ត៌មានគណនី
  • សំបុត្រ និងកំណត់ចំណាំ
  • ការសន្ទនា និងសារ
  • ទំនាក់ទំនង និងក្រុម
  • ការកំណត់ និងចំណូលចិត្ត
  • ទិន្នន័យវិភាគ

ដើម្បីបញ្ជាក់ អ្នកត្រូវវាយឃ្លា delete account ឱ្យត្រូវច្បាស់។ បន្ទាប់មកចុច Confirm deletion

ការលុបដំណើរការជាការងារមួយ ដូច្នេះអ្នកនឹងឃើញ Preparing deletion… បន្ទាប់មក Deleting account data… ហើយចុងក្រោយ Account data deleted


ការលុបកន្លែងធ្វើការជំនួសវិញ

Section titled “ការលុបកន្លែងធ្វើការជំនួសវិញ”

ការលុប កន្លែងធ្វើការ គឺជាសកម្មភាពខុសគ្នា ដែលធ្វើពី Settings → Workspace → Settings → Danger Zone។ វាដកសំបុត្រ កំណត់ហេតុសកម្មភាព តម្លៃវាលផ្ទាល់ខ្លួន មតិយោបល់ ឯកសារ ការភ្ជាប់ កូនសោ API ទិដ្ឋភាពរួម និងគំរូរបស់កន្លែងធ្វើការចេញ តែ គណនីដែលអ្នកបានភ្ជាប់នៅតែមាន ហើយគ្រាន់តែត្រូវផ្ដាច់ចេញប៉ុណ្ណោះ។

ការលុបកន្លែងធ្វើការ មិន បោះបង់ការជាវទេ។ សូមមើលកន្លែងធ្វើការ និងគម្រោង និងការគិតថ្លៃ


លំដាប់ដែលណែនាំសម្រាប់ការចាកចេញឱ្យបានស្អាត

Section titled “លំដាប់ដែលណែនាំសម្រាប់ការចាកចេញឱ្យបានស្អាត”
  1. នាំចេញឯកសារ ZIP ពេញលេញរបស់កន្លែងធ្វើការ រួចផ្ទៀងផ្ទាត់ថាអ្នកអាចបើកវាបាន។
  2. នាំចេញទិន្នន័យវិភាគ សម្រាប់ចន្លោះពេលដែលអ្នកចាប់អារម្មណ៍ (ព្រោះវាមិនអាចបង្កើតឡើងវិញនៅពេលក្រោយបានទេ)។
  3. នាំចេញឯកសារ CSV នៃកំណត់ហេតុត្រួតពិនិត្យ បើអ្នកមានកាតព្វកិច្ចអនុលោមភាព។
  4. ផ្ដាច់គណនី Telegram ដើម្បីឱ្យការធ្វើសមកាលកម្មឈប់។
  5. លុបកន្លែងធ្វើការ រួច លុបទិន្នន័យគណនី
  6. បោះបង់ការជាវរបស់អ្នក នៅក្នុងវិបផតថល Stripe ព្រោះវា មិន ស្វ័យប្រវត្តិទេ។