رفتن به محتوا
باز کردن Entergram

خروجی گرفتن و حذف داده

Settings → Data → Export، یک نسخه از داده‌های این فضای کاری را درخواست کنید و خروجی‌های قبلی را دنبال کنید.

دو موضوع اینجا پوشش داده می‌شود: بیرون آوردن داده‌های شما و خلاص شدن از شر آن‌ها.


خروجی‌ها در پس‌زمینه آماده می‌شوند. «We prepare your files in the background and email a secure download link to your verified account email. You can close this page.» (فایل‌های شما در پس‌زمینه آماده می‌شوند و یک پیوند دانلود امن به ایمیل تأییدشده حساب شما فرستاده می‌شود. می‌توانید این صفحه را ببندید.)

۱. زیر Export data، انتخاب کنید از چه چیزی خروجی بگیرید:

گزینهمحتوا
Full workspaceهمه موارد زیر در یک آرشیو. فقط مالکان و ادمین‌ها
Chats and fieldsچت‌ها همراه با مقادیر فیلدهای سفارشی آن‌ها
Ticketsتیکت‌ها و فراداده آن‌ها
Contactsمخاطبان از حساب‌های متصل
Groupsچت‌های گروهی و اعضا
Analyticsسنجه‌های تحلیلی برای بازه تاریخ
Action historyاقدامات ثبت‌شده برای بازه تاریخ
Seat activityفعالیت صندلی‌ها برای بازه تاریخ

۲. From (UTC) و Through (UTC) را تنظیم کنید. بازه به‌طور پیش‌فرض ۳۰ روز گذشته است و برای تحلیل‌ها و فعالیت اعمال می‌شود. چت‌ها، مخاطبان و تنظیمات، داده‌ای را نشان می‌دهند که هنگام خروجی خوانده شده است. ۳. روی Request export by email کلیک کنید. پیام «Export queued. We will email you when it is ready.» را می‌بینید.

فایل‌ها به‌صورت جدول‌های CSV به‌همراه یک فایل manifest، در یک ZIP archive بسته‌بندی می‌شوند.

توجه: خروجی‌ها شامل فراداده چت و داده CRM که خودتان ساخته‌اید هستند. آن‌ها شامل سابقه پیام‌های گفتگوهای تلگرامی شما نیستند، چون Entergram چنین سابقه‌ای را در پایگاه داده خود نگه نمی‌دارد. ببینید: Entergram به چه چیزی دسترسی دارد.


زیر فرم، مالکان و ادمین‌ها Workspace export history و اعضا Your export history را می‌بینند. هر مورد نشان می‌دهد از چه چیزی خروجی گرفته شده، بازه تاریخ، زمان درخواست (و برای مالکان و ادمین‌ها، درخواست‌دهنده) و وضعیت آن:

وضعیتمعنا
Queuedدر انتظار شروع
Preparing exportفایل‌ها در حال ساخته شدن هستند
Ready to downloadروی Download ZIP کلیک کنید. این مورد نشان می‌دهد ایمیل فرستاده شده یا نه و تا چه تاریخی Available until است
Export failed«The export could not be completed. Request a new export.»
Expiredمهلت دانلود گذشته است. خروجی جدیدی درخواست کنید

اگر ایمیل قابل تحویل نباشد، این مورد پیام «Email delivery failed. Your download is available here.» را نشان می‌دهد و همچنان می‌توانید آن را از تاریخچه دانلود کنید. برای بارگذاری موارد قدیمی‌تر از Older exports استفاده کنید.


مالکان و ادمین‌ها همیشه می‌توانند خروجی بگیرند، از جمله آرشیو Full workspace، و تاریخچه کل فضای کاری را می‌بینند.

اعضا فقط وقتی می‌توانند خروجی درخواست کنند که تنظیم فضای کاری Restrict data exports to owners and admins خاموش باشد. خروجی‌ها و تاریخچه آن‌ها فقط داده‌های خودشان را در بر می‌گیرد. در غیر این صورت پیام «Your workspace administrator controls permission to request exports.» را می‌بینند.

خروجی‌های گزارش حسابرسی جدا و سخت‌گیرانه‌ترند و فقط برای مالکان و ادمین‌ها ممکن است. ببینید: تاریخچه گزارش‌ها.


Settings → Danger Zone → Delete personal account، «Permanently remove your personal Entergram account. This is separate from deleting a workspace.» (حساب شخصی Entergram شما را برای همیشه حذف می‌کند. این کار از حذف یک فضای کاری جداست.)

Entergram ابتدا بررسی می‌کند که آیا حساب قابل حذف است یا نه. اگر چیزی مانع آن باشد، Resolve these items first را می‌بینید، برای مثال:

  • هنوز مالک یک فضای کاری هستید: ابتدا مالکیت را منتقل کنید یا فضای کاری را حذف کنید (Open workspace settings یا Go to workspace deletion below).
  • فضای کاری‌ای که مالک آن هستید هنوز در حال حذف است: صبر کنید تا تمام شود.
  • حساب از قبل قفل شده یا در حال حذف است: با پشتیبانی تماس بگیرید.

در غیر این صورت What will happen پیامدها را فهرست می‌کند:

  • داده‌های شخصی شما در Entergram برای همیشه حذف می‌شوند و قابل بازیابی نیستند.
  • از فضاهای کاری خود خارج می‌شوید و صندلی‌های اختصاص‌یافته به شما آزاد می‌شوند.
  • اشتراک شخصی شما بلافاصله پایان می‌یابد، بدون بازپرداخت خودکار.
  • ایمیل شما برای استفاده دوباره مسدود می‌ماند. فقط پشتیبانی می‌تواند آن را برای یک حساب جدید و خالی آزاد کند.

۱. روی Delete personal account کلیک کنید. پنجره Permanently delete your account? Current account email شما را نشان می‌دهد. ۲. اگر اشتراک شخصی دارید، گزینه «I understand that my personal subscription ends immediately and no automatic refund is issued.» را تیک بزنید. ۳. روی Send confirmation email کلیک کنید. Entergram یک پیوند یک‌بارمصرف با اعتبار ۱۰ دقیقه ایمیل می‌کند. تا وقتی تأیید نکنید چیزی تغییر نمی‌کند و درخواست جدید جایگزین پیوند قبلی می‌شود. ۴. پیوند را در حالی که با همان حساب وارد شده‌اید باز کنید و روی Permanently delete account کلیک کنید. Deletion accepted را می‌بینید.

سپس حذف در پس‌زمینه انجام می‌شود و برگشت‌ناپذیر است. به محض پذیرفته شدن درخواست، دسترسی قفل می‌شود. پیوند منقضی‌شده، جایگزین‌شده یا استفاده‌شده رد می‌شود، پس از Settings ایمیل جدیدی درخواست کنید.


حذف یک فضای کاری اقدام متفاوتی است که از Settings → Danger Zone انجام می‌شود. این کار تیکت‌ها، گزارش فعالیت، مقادیر فیلدهای سفارشی، نظرات، فایل‌ها، کانکتورها، کلیدهای API، نماهای مشترک و قالب‌های فضای کاری را حذف می‌کند، اما حساب‌های متصل شما باقی می‌مانند و فقط جدا می‌شوند.

حذف یک فضای کاری اشتراک‌ها را لغو نمی‌کند. ببینید: فضاهای کاری و پلن‌ها و صورتحساب.


ترتیب پیشنهادی برای یک خروج تمیز

بخش با عنوان «ترتیب پیشنهادی برای یک خروج تمیز»

۱. یک خروجی Full workspace درخواست کنید، فایل ZIP را دانلود کنید و مطمئن شوید می‌توانید آن را باز کنید. ۲. تحلیل‌ها را برای بازه زمانی مورد نظرتان خروجی بگیرید (بعداً قابل بازسازی نیست). ۳. اگر تعهدات انطباق دارید، CSV گزارش حسابرسی را خروجی بگیرید. ۴. حساب‌های تلگرام را قطع کنید تا همگام‌سازی متوقف شود. ۵. فضای کاری را حذف کنید، سپس حساب شخصی خود را حذف کنید. ۶. اشتراک خود را در پورتال Stripe لغو کنید، چون این کار خودکار نیست.